chambre_hotel_les_prodains_003 chambre_hotel_les_prodains_001 chambre_hotel_les_prodains_002 hotel_les_prodains_001 hotel_les_prodains_002 restaurant_les_prodains_01 restaurant_les_prodains_03

Een chalet...

Welkom bij het "Chalet Hôtel Les Prodains" ***


Sinds 1961 is het honderdjarige alpine chalet van de familie Premat in de loop van de tijd veranderd in een restaurant en vervolgens in een hotel, aan de voet van Avoriaz

Vanaf nu verwelkomen Jocelyne en Pascal, evenals hun team, u in hun driesterrenhotel, zij zullen al hun knowhow en hun passie inzetten voor een aangenaam verblijf in hun chalethotel.

 

Novelty 2023 !!

The Hameau des Prodains our new Résidence 4 Stars

5 Appartement Haut de Gamme form 4 to 12 people

Find out more information on our website https://www.hameau-prodains.com/

 

 

Chalet Hôtel les Prodains is een unieke locatie in het hart van de Portes du Soleil op 1200 meter boven de zeespiegel in de leisteenvallei, tussen Morzine en Avoriaz. Vanaf de Prodains Express-kabelbaan, ultrasnelle verbinding, met toegang tot Avoriaz in 4 minuten en op 5 minuten van het centrum van Morzine, met de auto, of verbinding met gratis bussen gedurende de dag, tussen het centrum van Morzine en de hotel.

Aan de voet van de hellingen in de winter ...
... Rustig en omgeven door groen in de zomer


In de winter vertrekt u op ski's om het fantastische gebied van de Portes du Soleil te ontdekken, met zijn 650 km pistes en zijn 220 skiliften.

In de zomer, zonder uw auto te nemen, vertrekt u direct vanuit het hotel, voor vele wandelingen en om de vallei van de leisteengroeven te ontdekken.

Pascal de chef-kok Maître Restaurateur, vergezeld door zijn zoon in de keuken, biedt u een culinaire ontdekking tijdens uw verblijf ... Inspiraties van nobele, seizoensgebonden en lokale producten.

Een fantastisch huwelijk tussen lokale gerechten vol traditie en creatieve gerechten met een vleugje moderniteit. En altijd een knowhow van drie generaties koks

 

Kamer

 

Onze comfortabele en gezellige kamers ...

Wifi, spa, sauna, speelkamer en fitness gratis en met gratis toegang. Adembenemend uitzicht tussen klif en berg ...

 

Restaurant

Gastronomisch en verfijnd restaurant, in een gezellige en warme omgeving aan de voet van Avoriaz.

Het restaurant is elke dag, middag en avond geopend voor het publiek.

Zwembad

In Prodains in de zomer, rust, kalmte en groen naar believen...

Het verwarmde zwembad van het hotel biedt in de zomer een ideale ontspannen omgeving om van de vakantie te genieten.